Experiència,
coneixements, i
professionalitat

En un projecte hi intervenen molts factors. Tan si és residencial, comercial o industrial, a Elco Instal·lacions tenim els coneixements, l’experiència i la professionalitat necessaria per realizar-lo.

Comptem amb l’equip humà i material necesari per donar resposta a les vostres necesitats

En el sector de les instal.lacions des de 1996, el 2006 neix Elco Instal·lacions, participant en multitud de projectes i instal.lacions. Creixent i millorant fins avui. Inicialment ens dedicavem a les instal.lacions elèctriques i telecomunicacions, amb el temps vam anar ampliant serveis , acreditacions, coneixements i operaris, fins a poder oferir als nostres clients, la gran majoria de les instal.lacions que intervenen en un projecte d’obra nova, ampliació o reforma.

Constantment seguim d’aprop les noves tendències, tecnologies, materials i mètodes de treball per aprendre, millorar i poder oferir unes instal.lacions modernes i eficients.

Tenim el magatzem i les oficines a Torelló, i encara que normalment treballem a Osona, també és habitual que ho fem a la resta de Catalunya.

A Elco Instal·lacions, ens adaptem a les necessitats de cada client, amb assessorament personalitzat i amb implicació en cada projecte. Amb compromís en els terminis i responsabilitat en el manteniment post venda.